У Міноборони не виключають провокацій рф вздовж кордону України

У Міноборони не виключають провокацій рф вздовж кордону України

Укрінформ
рф перекинула до прикордонної зони в білорусі додаткові підрозділи росгвардії і може влаштувати демонстраційні дії вздовж державного кордону України з метою сковування дій українських військ.

Про це під час брифінгу в Укрінформі повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник, інформуючи про ситуацію на Волинському, Поліському та Сіверському напрямках.

«Визначені підрозділи зс республіки білорусь продовжують виконувати завдання з посилення білорусько-української ділянки кордону в Брестській і Гомельській областях. Зберігається загроза завдання ракетно-авіаційних ударів по об’єктах нашої держави з території білорусі. З метою посилення адміністративно-поліцейського режиму до прикордонної зони в білорусі - Брянська область - додатково введено підрозділи зі складу росгвардії. Триває посилення охорони кордону спеціальними технічними засобами спостереження та удосконалюється інженерне обладнання позицій в районах пунктів пропуску. Надалі не виключається проведення демонстраційних дій вздовж державного кордону України з метою сковування наших військ», - сказав Мотузяник.

Читайте також: Ворог продовжує збільшувати угруповання ракетних військ у Бєлгородській області – Міноборони

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого рф розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. російські війська обстрілюють та бомбардують міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Українські сили оборони чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат. Станом на 27 квітня знищено 22 400 загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-