Ворог продовжує збільшувати угруповання ракетних військ у Бєлгородській області – Міноборони

Ворог продовжує збільшувати угруповання ракетних військ у Бєлгородській області – Міноборони

Укрінформ
На Слобожанському напрямку ворог продовжує завдавати авіаційних ударів по Харкову та обстрілює місто з артилерії. Крім того, агресор прагне встановити повний контроль за низкою населених пунктів на Ізюмському напрямку.

Про це під час брифінгу в Укрінформі повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

«На Ізюмському напрямку ворожі підрозділи зі складу 1-ої танкової армії, 20-ої армії західного військового округу, 35-ої армії, 68-го армійського корпусу східного військового округу та повітряно-десантних військ проводять наступальні дії у напрямку Барвінкового. Агресор прагне встановити повний контроль над населеним пунктом Велика Комишуваха, що у 20 км на південний захід від міста Ізюм, а також захопити селище Курулька, що у 20 км на південь від Ізюма», - повідомив речник.

За його словами, російські війська продовжують нарощувати угруповання ракетних військ у Бєлгородській області рф.

«У районі Дегтярне, що в 30 км від кордону з Україною, розгорнуто батарею оперативно-тактичного ракетного комплексу “Искандер-М”», - зазначив Мотузяник.

Читайте також: У Бєлгородській області знову пожежа: цього разу горів склад боєприпасів

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ знищили вже 22400 російських військових. Крім того, з 24 лютого по 27 квітня ворог втратив 939 танків, 2342 бойові броньовані машини, 421 артилерійську систему, 149 РСЗВ, 71 засіб ППО, 185 літаків, 155 гелікоптерів/, 8 кораблів / катерів. Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-