Полк «Азов» показав, як виживають у підвалах «Азовсталі» жінки та діти

Полк «Азов» показав, як виживають у підвалах «Азовсталі» жінки та діти

Відео
Укрінформ
Полк "Азов" у черговому відео показав, як виживають у підвалах "Азовсталі", рятуючись від "русского мира", жінки та діти.

Відео “Забуті світом, але не “Азовом” полк розмістив у Телеграмі і на YouTube.

“Звільнили нас від нашого мирного життя на нашій землі, не на своїй, від нашого гарного міста, від роботи, від нашої школи, лікарні. (...) У нас не залишилося ні води, ні їжі, тут на лічені дні. Чим годувати дітей? Як довго ми ще тут будемо - під цими градами, під бомбардуваннями? Діти не сплять, вони тремтять від російської федерації. А що весь світ? Дивиться, як Маріуполь убивають? - навперебій кажуть жінки, які ховаються разом з дітьми в підвалах "Азовсталі".

Вони обурюються і тим, що маріупольців силоміць вивозять до росії.

Одна з жительок Маріуполя у відчаї звертається до всього цивілізованого світу, до всіх країн з благанням врятувати їх і вивезти з дітьми з-під російських обстрілів.

Російські військові безперервно атакують маріупольську "Азовсталь", де в укриттях знаходяться цивільні та військові, засипають важкими авіабомбами, обстрілюють артилерією та інтенсивно концентрують сили й техніку для штурму.

Читайте також: МКЧХ закликає негайно надати безпечний вихід з Азовсталі цивільних та поранених

Як повідомлялося, агресія росії спровокувала в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомбардують беззбройних жителів, блокують гуманітарну допомогу.

Із заблокованого російськими загарбниками Маріуполя загалом евакуювалися на підконтрольну українській владі територію близько 150 тисяч жителів, залишаються у місті ще близько 120 тисяч.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку "Азов", українська морська піхота, мотострілки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-