В ОП назвали «досягнення» росіян у війні проти України

В ОП назвали «досягнення» росіян у війні проти України

Укрінформ
Радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк оприлюднив список «здобутків» росіян у війні проти України.

Про це Подоляк написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«За 60 днів немислимо швидко втратили майже 22 тисячі своїх солдатів (убитими). За 60 днів втратили сімох (за непідтвердженими поки що даними – дев'ятьох) генералів. «Російські військові кораблі» («Москва» у тому числі) навчилися слідувати за правильною адресою. Довели світові (з фото- та відеофіксацією), що росіяни – це синонім масового насильства, вбивства дітей, спалювання трупів мирних громадян. Довели світові, що росія настільки «багата» країна, що її армія масово краде в українців унітази, собачі будки, ношені речі. Довели світові, що шизофренія буває колективною та безмежною, особливо коли пропаганда вміє називати російських нацистів «визволителями», а терор в іншій країні – «визволенням», – написав радник голови ОП.

Читайте також: росія воює високоточними ракетами з туалетами на українських городах

За його словами, рф довела світові, що «другі за силою армії» воюють лише з мирними громадянами та житловими кварталами.

Ще одним їхнім «досягненням» є те, що вони випустили по українських містах 1700 крилатих ракет, у прямому ефірі руйнуючи наш давній Київ, Львів, Харків, Одесу, Дніпро, Чернігів.

Також вони об'єднали Європу в зневазі до росіян і обнулили всіх своїх «шредер-курц-лобістів», а НАТО швидко розширюється за рахунок фінів та шведів.

Читайте також: СБУ перехопила розмови терористів про провокації та обстріли мирних людей в ОРДЛО

«Домоглися, що весь світ охоче б'є за російський паспорт. Зібрали найжирніші санкції (і тому тепер просто офіційно крадуть чуже) і подали заявку на батл проти Північної Кореї за звання головного світового ізгоя. Стрімко обнуляють російську культуру. Світ зневажливо відмовляється від вистав/книг. Зробили Україну глобальним символом свободи та стійкості», – додав Подоляк.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні й розпочав масштабне вторгнення. ЄС, США, Великобританія та інші країни запровадили та продовжують посилювати санкції проти росії.

Українські захисники з 24 лютого до 22 квітня ліквідували близько 21 200 російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-