У Міноборони сказали, від чого може залежати тривалість війни

У Міноборони сказали, від чого може залежати тривалість війни

Укрінформ
Україна потребує від партнерів військової допомоги, і від її інтенсивності та якості великою мірою залежить тривалість війни.

Про це заявила заступник міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

"Ми потребуємо військової допомоги в сенсі озброєння, насамперед важкого. Тому великою мірою тривалість цієї війни буде залежати і від інтенсивності та якості цієї допомоги. Зі свого боку ЗСУ роблять все можливе і неможливе, щоб це було якнайшвидше, але є об’єктивні обставини, які не тільки залежать від нас», – сказала заступник міністра.

Читайте також: Шмигаль – міністру оборони США: Щоб наблизити перемогу, нам потрібна потужніша зброя

За її словами, від самого початку йшлося про те, що це не буде швидка перемога. "Перед нами стоїть дуже велика мета – наша державність, а великі цілі не досягаються ні за три дні, ні за тиждень. Це по-перше. По-друге, у нас нерівні сили, ми постійно відверто про це говоримо, це очевидні речі, що ворог переважає за кількістю і озброєнням», – зазначила вона.

Читайте також: Рішення щотижня, поставки – щодня: зброя від США та союзників як фактор перемоги

Натомість, за словами Маляр, в України свої переваги, адже наші Збройні сили – інтелектуальна армія, а українські командувачі, їхня тактика і стратегія переважають російські підходи.

Як повідомлялось, українські військові з 24 лютого по 22 квітня ліквідували близько 21 200 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-