Данілов не виключає, що один «чудовий» момент в росії зупинить війну

Данілов не виключає, що один «чудовий» момент в росії зупинить війну

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов не виключає, що в один момент в Росії може статися щось таке, від чого війна може відразу закінчитися.

Таку думку він висловив в інтерв’ю УП, відповідаючи на запитання про ймовірність затяжної війни.

"Це вкрай складне питання. В один "чудовий" момент в Росії може щось відбутися, і війна може відразу закінчитися", - сказав Данілов.

Відповідаючи на запитання, чи може якесь умовне перемир'я настати після 9-го травня, секретар РНБО відзначив: «Може наступити перемир'я. Але ми маємо на увазі, що до того часу, поки не буде перемоги чи однієї, чи іншої сторони, війна не закінчиться».

Читайте також: 24 лютого о 3:40: Данілов розповів про початок вторгнення рф в Україну

За словами Секретаря РНБО, перемовини з російською федерацією - це дуже непроста робота. Адже Україна може розраховувати на щось одне, а противник робитиме зовсім інше.

«Вони вважають, що у нас не існує Конституції. І це їхня велика проблема. Їм для того, щоби спочатку про щось говорити, треба ознайомитися з нашим Основним законом. В нашій Конституції прописано дуже багато положень, які вони не визнають. Їм це треба пояснити, що Конституція – це Основний закон, який не може порушувати ніхто», - сказав Данілов.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-