Несправедливо, що ми досі змушені просити зброю: Зеленський показав світлини зруйнованих міст

Несправедливо, що ми досі змушені просити зброю: Зеленський показав світлини зруйнованих міст

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає несправедливим те, що Україна й досі змушена просити у партнерів зброю, яка роками зберігається в них на складах, а нашій державі потрібна зараз для стримування російської агресії.

Як передає Укрінформ, про це Глава держави написав у Телеграмі.

"Це несправедливо, що Україна й досі змушена просити про те, що в партнерів роками зберігається десь на складах. Якщо вони мають зброю, яка потрібна Україні тут і зараз, якщо вони мають боєприпаси, які необхідні нам тут і зараз, то це їхній насамперед моральний обовʼязок – допомогти захистити свободу. Допомогти врятувати життя тисяч українців", - наголосив Зеленський.

Зеленський показав світлини зруйнованих міст / Фото: Alexey Furman, Alessio Paduano, Daniel Carde, Alex Kent, Roman Pilipey, Rodrigo Abd, Ukrainian Warface, Marco Djurica

     Читайте також: Байден скликає команду з нацбезпеки через нову фазу війни рф проти України

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський заявив, що російська федерація зосередила на території України та біля кордонів майже всю боєздатну частину своєї армії. А інтенсивність вогню військ рф на сході України значно зросла.

Читайте також: Норвегія передасть Україні зенітно-ракетні комплекси «Містраль»

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-