Опір у Маріуполі свідчить про нездатність рф швидко досягти своїх цілей — британська розвідка

Опір у Маріуполі свідчить про нездатність рф швидко досягти своїх цілей — британська розвідка

Укрінформ
російські військові під час наступу на Донбас продовжують стикатися з екологічними, логістичними та технічними проблемами, а Збройні сили України дають їм відсіч.

Як передає Укрінформ, про це повідомило міністерство оборони Великої Британії у Твіттері.

Зазначається, що російські обстріли та удари по лінії фронту на Донбасі продовжують наростати, при цьому українські військові відбивають численні спроби наступу агресора.

«На здатність росії прогресувати, як і раніше, впливають екологічні, логістичні та технічні проблеми, з якими вони стикалися досі, у поєднанні зі стійкістю високомотивованих українських Збройних сил», – вважають у британській розвідці.

Читайте також: Якщо прийшли, то отримуйте: у тимчасово окупованому Мелітополі вбили 70 загарбників

Як наголошується у звіті, нездатність росії придушити опір у Маріуполі та їх невибіркові атаки, що завдали шкоди місцевому цивільному населенню, свідчать про те, що росіяни, як і раніше, не можуть досягти своїх цілей так швидко, як їм хотілося б.

Як повідомлялося, Генеральний штаб Збройних сил України поінформував, що станом на 6:00 20 квітня російські війська перегруповуються з метою подальшого наступу в напрямку міста Лиман на Донеччині. Основні зусилля загарбники зосереджують на захопленні Маріуполя, продовжують штурмові дії в районі заводу «Азовсталь».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-