рашисти мінують дороги, поля, ліси і навіть цвинтарі – розвідка

рашисти мінують дороги, поля, ліси і навіть цвинтарі – розвідка

Укрінформ
російські загарбники мінують дороги, поля, ліси та цвинтарі на всіх тимчасово загарбаних територіях України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«росіяни проводять мінування по всіх тимчасово окупованих територіях. Зокрема, в ніч на 18 квітня вздовж траси Херсон – Снігурівка (відрізок між Наддніпрянське – Олександрівка) окупанти провели щільне мінування полів, посадок та ґрунтових доріг», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Ірпені вантажівка підірвалася на ворожій міні, водій загинув

Крім того, у Харківській області на території Великобурлуцького району дозволено прохід місцевих жителів тільки на території рф. Всі другорядні дороги (в тому числі ґрунтові) повністю заміновано. Як пояснюють самі окупанти, це робиться з метою недопущення проїзду волонтерського транспорту та українських ДРГ.

З території та приміщень центральної районної лікарні Пологівського району (Запорізька область) російські військові вивели всіх хворих та персонал. Виняток – російські поранені, які знаходились на першому поверсі лікарні. Персоналу повідомили про звільнення і заборону повертатися на робочі місця. В разі порушення вимоги – розстріл на місці. На внутрішній території лікарні проведено мінування.

Читайте також: рашисти можуть влаштувати в Україні провокативні обстріли у ніч на Великдень – «алібі» вже вигадали

За інформацією розвідки, в селі Федорівка Пологівського району росіяни замінували всі дороги, поля, лісопосадки та навіть території кладовищ.

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня глава української воєнної розвідки генерал-майор Кирило Буданов заявив, що росіяни посилено готуються до вирішальної битви, яка розгорнеться на сході країни, намагаючись встигнути до Великодня, але в загарбників нічого не вийде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-