Війська рф не зможуть здобути хоч якусь перемогу до Великодня - Буданов

Війська рф не зможуть здобути хоч якусь перемогу до Великодня - Буданов

Укрінформ
росіяни посилено готуються до вирішальної битви, яка розгорнеться на сході країни, намагаючись встигнути до Великодня, але в загарбників нічого не вийде.

Як передає Укрінформ, про це заявив глава української воєнної розвідки генерал-майор Кирило Буданов, повідомляє АрміяInform.

«росіяни готуються до вирішальної битви, вони дуже сильно поспішають, тому що дуже обмежені в часі, вони дуже хочуть встигнути отримати хоч якусь перевагу і справжні тактичні досягнення, які зможуть показати як певною мірою виграш росії в цій «операції». Вони поспішають до Великодня», – сказав Буданов.

Водночас він зазначив, що попри можливі тимчасові тактичні перемоги, у росіян нічого не вийде і Україна вистоїть.

«У нас багато місць, де деякі населені пункти переходять з рук в руки по 2-3 рази на добу. У Вербну неділю їм нічого не заважає здійснювати криваві вбивства, до Великодня вони хочуть встигнути завершити величезне кровопролиття і будуть продовжувати його далі», – наголосив глава воєнної розвідки.

Читайте також: На півдні ЗСУ уразили понад сто цілей противника: знищили 60 загарбників і 16 одиниць техніки

Він також оцінив імовірність застосування росією ядерної зброї, наголосивши, що кремль використовує тему виключно для підвищення ставок.

«Це виключно погрози. Якщо путін до кінця втратить глузд і спробує це зробити, по-перше, навіть технічно це не так легко зробити. Так, він може намагатися це зробити, проте досить малоймовірно, що він на це піде. Це елемент торгу, елемент шантажу всього світу, і всі це розуміють», – вважає Буданов.

Як повідомляв Укрінформ, речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник повідомив, що українська розвідка та розвідки іноземні не мають інформації стосовно того, що рф має намір використовувати проти України зброю масового знищення, зокрема, ядерну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-