Президент: Достатня допомога Україні - це в рази більше, ніж зараз

Президент: Достатня допомога Україні - це в рази більше, ніж зараз

Укрінформ
Україна не має технічної і збройної переваги над ворогом, тож потребує в рази більше міжнародної допомоги, ніж отримує зараз.

Про це Володимир Зеленський сказав в інтерв'ю CNN, передає Укрінформ із посиланням на Офіс Президента.

“Достатньо (допомоги Україні - ред.) не буде, достатньо - неможливо. Достатньо - це в рази більше, ніж ми маємо на сьогодні. На жаль, у нас немає технічної і збройної переваги над нашим ворогом. Ми не на одному рівні. Але у нас сильніші люди. І головне - у нас є ціль і місія. Ми знаємо, заради чого і де ми воюємо, кого ми захищаємо. Ми захищаємо свою землю, ми захищаємо свої сім’ї”, - сказав глава держави.

Президент зазначив: те, за що зараз веде битву Україна, має свою ціну - це людські життя.

“І в будь-якому випадку... ти будеш обирати - де той самий компроміс з російською федерацією, щоб сідати за стіл перемовин з президентом росії”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський вважає, що ядерна загроза рф - привід для занепокоєння всього світу

Водночас він наголосив, що Україна не може віддати свої території, але шляхи для пошуку діалогу з росією мають бути.

“Але з’являються такі моменти, як Буча, Бородянка, Волноваха, Ізюм, Маріуполь, після яких говорити ніхто не хоче. Суспільство наше не хоче... Сьогодні в України, у народу, у держави, є чітке розуміння: нам нічого чужого не потрібно, і ми нічого свого не віддамо”, - резюмував Президент.

Читайте також: росіяни хочуть стерти з лиця землі міста сходу України - Зеленський

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-