Шокуючий запис: російський кат вихваляється, як мучив військовополонених українців

Шокуючий запис: російський кат вихваляється, як мучив військовополонених українців

Аудіо
Укрінформ
У розпорядження СБУ потрапив шокуючий запис, де російський кат вихваляється перед своїм другом про звірства, які він чинив із українськими військовополоненими.

Про це йдеться у відеоповідомленні речника СБУ Артема Дехтяренка у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Пленных привозили, е**ть, я над ними издевался… С**а, бл***, и пальцы отрублю, и кисть отрублю! Ставь на лопату, на кирпич: «ааааа», орёт!» – розповідає загарбник.

Зізнається, що навіть колеги дивуються його жорстокості: «Салават, ты откуда дикарь такой взялся?!».

Читайте також: Малюська розповів, як звернення до Гааги 42 країн пришвидшило розслідування злочинів рф

"А СБУ вже знає звідки. Це 27-річний астраханський нелюд Салават Сарсенов. Він контрактником прийшов війною на українську землю і безуспішно намагається просунутися на Запорізькому напрямку. Цікаво, чи знає про такі «подвиги» свого сина його матір, Зульфія Сарсенова?", - запитує речник.

Він зазначив, що СБУ вже документує подібні факти у рамках кримінальних проваджень. Тож, якщо «дикуну» вдасться вижити, він неодмінно постане перед справедливим судом.

Читайте також: Злочини росіян у Бучі - вершина айсберга: українці розповіли Amnesty, що пережили в окупації

Як повідомлялось, росія постійно грубо порушує Женевську конвенцію та інші міжнародні норми поводження з військовополоненими.

24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України, ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України. ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-