Україна - одна з найзабрудненіших боєприпасами у світі через агресію рф

Україна - одна з найзабрудненіших боєприпасами у світі через агресію рф

Відео
Укрінформ
Через масове та хаотичне застосування російськими військовими різноманітних систем озброєння та мінування Україна стала однією з найзабрудненіших боєприпасами країн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МВС у Телеграмі.

"Через військову агресію російської федерації Україна стала однією з найзабрудненіших боєприпасами країн світу. Ворог масово і хаотично застосовує різноманітні системи озброєння та мінування. Нам знадобляться роки, щоб очистити територію", – ідеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі небезпечно ходити в ліс, на водойми, поля, де проводились бойові дії, наближатися до розбитої ворожої техніки та заходити до покинутих споруд та будинків.

У МВС наголошують, у разі виявлення підозрілого предмета не треба до нього наближатися. Варто повідомити про знахідку рятувальникам за номером "101" або національній поліції – "102".

Як повідомлялося, піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій упродовж минулої доби вилучили і знешкодили 3 тис. 480 вибухонебезпечних предметів, у тому числі дві авіаційні бомби.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні оголошено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-