Президент підписав укази про нагородження захисників України

Президент підписав укази про нагородження захисників України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський підписав кілька важливих указів про відзначення державними нагородами захисників України, серед яких і 187 військовослужбовців ЗСУ.

Про це Зеленський сказав у своєму зверненні, передає Укрінформ.

«Підписав і декілька важливих указів. Державними нагородами відзначені 187 військовослужбовців Збройних сил України, 15 бійців Національної гвардії та шість військовослужбовців Головного управління розвідки», - зазначив він.

Глава держави нагадав, що присвоїв звання Героя України 5 військовослужбовцям ЗСУ, зокрема і двом полковникам медичної служби - Віктору Івчуку та Олександру Слєсаренку.

За словами Президента, завдяки діям Івчука врятовано не одну сотню життів у Маріуполі - як військових, так і цивільних. А завдяки діям Слєсаренка у Чернігові було забезпечено надання меддопомоги понад 450 військовослужбовцям та більш як 600 цивільним.

«Вдячний усім нашим героям», - зазначив Президент.

Читайте також: Президент надав звання Героя України п’ятьом захисникам

Як повідомлялося, 10 квітня Зеленський присвоїв звання Героя України п’ятьом українським захисникам за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-