росія може запустити фейк, що українці здаються в полон зі зброєю від союзників - Єрмак

росія може запустити фейк, що українці здаються в полон зі зброєю від союзників - Єрмак

Укрінформ
росія може запустити фейк, що українські солдати здаються в полон зі зброєю від союзників, і вона масово переходить на озброєння армії рф.

Як передає Укрінформ, про це керівник Офісу Президента Андрій Єрмак повідомив у Телеграмі.

За його словами, росіяни “розуміють, що програють війну, бачать свою відсталість і прагнуть “збити” поставки озброєнь будь-якими методами”.

Єрмак навів “один з останніх фейків - буцімто знищення переданих Словаччиною ЗРК С-300”. “Цю інформацію вже спростував прем‘єр Едуард Хегер”, - зазначив керівник ОП.

За словами Єрмака, “нам відомі сценарії росіян. Назву один з них. Вони можуть запускати фейки, що українські солдати буцімто здаються зі зброєю від союзників, і вона масово переходить на озброєння російської армії”.

“Хочу одразу попередити такі фейки. Бо зброя в руках воїнів ЗСУ виключно відправляє ворога на той світ. Тому російська душа може і далі жити у власних рожевих мріях, поки ще жива”, - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав іноземні ЗМІ та політиків не піддаватися на російську кампанію з дезінформації про Україну, спрямовану на зрив поставок зброї.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-