Президент щоденно закликає партнерів надати Україні зброю - Никифоров

Президент щоденно закликає партнерів надати Україні зброю - Никифоров

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський щоденно веде переговори з міжнародним партнерами щодо надання нашій державі важкої зброї.

Про це прессекретар Президента Сергій Никифоров заявив в ефірі телемарафону UAразом, повідомляє Укрінформ.

«Пріоритет зараз - це зброя. Ми вже не кажемо, летальна чи не летальна, важка зброя. Лише така може переломити хід війни. Всі, хто може із цим допомогти, до усіх Президент телефонує щоденно, наполягає на тому, що лише зброя на цьому етапі може відіграти свою вирішальну роль», - сказав Никифоров.

Читайте також: Кулеба: Зброя для України – головна тема зустрічі з генсеком НАТО

За його словами, Глава держави щоденно робить багато дзвінків. І це вже не тільки офіційні телефонні переговори за усіма протокольними правилами, як було раніше, а просто й через різні месенджери, просто телефоном. «Це вже така рутина щоденна, про яку ми навіть не завжди пишемо твіти, не завжди повідомляємо», - додав прессекретар.

Читайте також: Україна шукатиме всі можливі варіанти для захисту, поки росія не почне шукати мир - Президент

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Війська агресора обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-