Україна шукатиме всі можливі варіанти для захисту, поки росія не почне шукати мир - Президент

Україна шукатиме всі можливі варіанти для захисту, поки росія не почне шукати мир - Президент

Укрінформ
Загарбники готуються до відновлення активних наступальних дій, але Україна не відступить і буде боротися.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Окупанти продовжують накопичувати бойову силу, щоб реалізувати свої хворі амбіції на Донбасі. Готуються до відновлення активних наступальних дій. Ми ж готуємося до подальшого скорочення російського воєнного потенціалу. Живої сили та техніки. Ми будемо боротись і не відступимо. Будемо шукати всі можливі варіанти, щоб захиститися, поки Росія не почне всерйоз шукати мир. Це наша земля. Це наше майбутнє. І ми їх не віддамо»,- наголосив Зеленський.

Він також подякував кожному нашому захиснику і захисниці – Збройним силам, розвідці, спецслужбам, Нацполіції, всім, хто дозволяє вірити в перемогу та розраховувати на мир.

Читайте також: Зеленський про санкції: Для зупинки війни треба зробити значно більше

Глава держави зазначив, що перед записом цього звернення підписав укази про відзначення державними нагородами 168 військовослужбовців Збройних сил і трьох військовослужбовців Головного управління розвідки.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-