Відтепер у чатботі «єВорог» можна повідомити про вбивць у Бучі, Ірпені та Гостомелі

Відтепер у чатботі «єВорог» можна повідомити про вбивць у Бучі, Ірпені та Гостомелі

Укрінформ
Відтепер у чатботі "єВорог" можна повідомити про вбивць у Бучі, Ірпені, Гостомелі.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони повідомляє у Телеграмі.

"Серця українців сколихнули звірства ворога на Київщині. Кожен причетний до геноциду має бути знайдений та покараний. Тому ми запускаємо новий розділ у чатботі "єВорог" — повідомте про живих катів та вбивць у Бучі, Ірпені, Гостомелі", - йдеться у повідомленні.

Щоб повідомити про вбивць потрібно перейти у "єВорог" із головного екрана "Дії" або за посиланням. Авторизуватись в боті через "Дію". Натиснути "Вбивці в Бучі, Ірпені, Гостомелі". Вибрати місто та надіслати всю інформацію: геолокацію, фото, відео й опис.

В описі потрібно вказати прізвище, ім'я та по батькові загарбника, військовий підрозділ, його дії в період вторгнення та ставлення до оточення (катування, вбивства мирних жителів).

Читайте також: У Берліні не сумніваються у достовірності даних супутників щодо Бучі

"Ваша інформація допоможе зробити "відомими" на весь світ тих, які чинили геноцид українців. Пишіть у "єВорог", щоб перетворити життя кожного з них на пекло. Вони ніколи не змиють кров зі своїх рук. Вони за це заплатять", - наголосили в ЦПД при РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну вже понад 200 тисяч українців скористалися чат-ботом "єВорог" для інформування про місце знаходження російських солдатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-