рашисти дають нагороди за війну в Україні «по блату»

рашисти дають нагороди за війну в Україні «по блату»

Аудіо
Укрінформ
російські генерали перетворили війну на власний піар, а нагороди роздають своїм родичам.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

Зокрема про це свідчать нові розмови російських загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

"Телевидение приезжало сюда. Генералы приехали, награды вручали. И пацаны генералам как начали мозги вынимать: "Мы сейчас оружие сложим. Идите вы нах*й… побудьте тут сутки", – розповідає російський військовий. Він скаржиться, що рашисти дають нагороди за війну в Україні "по блату". Зокрема у його підрозділі – це син начальника ППО, який насправді "сидить в тилу", - зазначають в СБУ.

Читайте також: Російські вояки мародерствують і серед своїх - СБУ перехопила нові розмови

"Ще один "нагороджений" на 2-й день війни втік додому. Та це не завадило йому отримати "героя россии", і тепер про нього пишуть усі росзмі. "Я здесь 40 дней на передовой с пацанами, а он в россии пиво пьет да в Instagram всякую ху*ню выкладывает", – обурюється загарбник", - повідомляють у спецслужбі.

"Але ж він не чув попередніх перехоплень СБУ, де інші вояки рф вже усвідомили, що керівництво не переймається, виживуть вони чи ні", - заявляють в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, СБУ отримала перехоплення розмов, які засвідчують злочинні накази розстрілювати цивільних громадян України. російські терористи беруть до виконання ці накази, натомість російські політики і пропагандисти повідомляють про "постановки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-