Зеленський: Ми знаємо, що окупанти збираються робити на Донбасі та біля Харкова

Зеленський: Ми знаємо, що окупанти збираються робити на Донбасі та біля Харкова

Укрінформ
Українській владі відомо, як російські загарбники планують діяти на сході України, біля Харкова та в інших регіонах нашої держави.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні.

"Продовжуємо готуватися до ще більш жорстокої активності окупантів на східному та південному напрямках. Ми знаємо, що вони збираються робити на Донбасі. Знаємо, що вони збираються робити біля Харкова, у деяких інших районах держави", - зазначив Президент.

За його словами, росія концентрує там значну кількість військових і техніки. Ця активність доводить, що застосованих проти рф санкцій замало, тому їх буде більше.

Читайте також: Білий дім розкрив розвіддані про новий воєнний план росії

"Якщо керівництво росії не почне реально шукати миру, реально домовлятися про мир, то вони заведуть свою державу у найгірший стан за останні 50 років. Так звані "лихі 90-ті" видаватимуться ситими і спокійними", - заявив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, за словами радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича війська рф дещо втратили наступальний потенціал і займаються поповненням та перегрупуванням для продовження наступу в районі проведення операції Об'єднаних сил, Маріуполя, а також у Харківській області.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-