У заблокованому Маріуполі загарбники призначили самопроголошеного «мера»

У заблокованому Маріуполі загарбники призначили самопроголошеного «мера»

Укрінформ
У заблокованому Маріуполі загарбники призначили самопроголошеного «мера» – члена партії ОПЗЖ, ексдиректора заводу «Азовмаш», колаборанта Костянтина Іващенка.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Розвалив найбільше в Україні машинобудівне підприємство. Обікрав десятки тисяч працівників. Вступив до лав ОПЗЖ. Зрадив свою країну. Це коротка біографія самопроголошеного за підтримки окупантів «мера» Маріуполя Костянтина Іващенка», - йдеться у повідомленні.

В міській раді заявили, що рашисти не перестають втомлюватись пробивати дно цинізму і висловили упевненість, що "зло буде покаране, і кожен воєнний злочинець і колаборант заплатить за свої дії".

Читайте також: Загарбники роздавали у Маріуполі крадену українську гумдопомогу – мер

«Рашисти не втомлюються пробивати дно цинізму знову і знову. Спочатку розбомбили та взяли в заручники наше квітуче місто. Морили голодом та вбили тисячі маріупольців. А тепер на руїнах проводять шабаші з колабораціоністами», - наголосив в міській раді. 

Як повідомлялося, російська агресія спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. І попри те, що місто знаходиться без світла, води, їжі, медикаментів вже понад місяць, загарбники продовжують бомбити беззбройних мешканців. 

Станом на 27 березня, у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення становить близько 5 тисяч осіб, з них близько 210 дітей. У місті перебувають близько 130 тисяч мирних людей.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-