Прокремлівське медіа відверто повідомляє, що рф офіційно хоче знищити Україну - Подоляк

Прокремлівське медіа відверто повідомляє, що рф офіційно хоче знищити Україну - Подоляк

Укрінформ
В росії панує абсолютне нерозуміння України та світу.

Як передає Укрінформ, про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк повідомив у Телеграмі.

"У рф періодично з'являються спроби громадського обґрунтування… "ліквідації української державності". Причому в дедалі більш жорстких формулюваннях. Аж до відвертих заяв (цитата): "денацифікація України - це також її неминуча деєвропеїзація", - відзначив він.

Так, за інформацією Подоляка, агентство внутрішнього пропагандистського користування - "РИА Новости" - практично відкрито оголошує офіційну позицію рф.

Читайте також: «Це заклики до геноциду»: омбудсмен пояснила, що означає стаття в РІА «Новости»

Зокрема прокремлівське медіа відверто повідомляє, що росія офіційно хоче знищити Україну.

"При цьому росія офіційно ж збирається тотально геноцидити (вбивати) населення нашої країни. А додатково планує знищити нам усю інфраструктуру та перетворити країну на зруйновану та випалену пустелю...", - наголосив Подоляк.

Радник керівника ОП зауважив, що висновки щодо такої позиції рф очевидні.

Читайте також: Переговори України й росії тривають у форматі онлайн - Подоляк

"Перше: росіяни офіційно та публічно протоколюють свої заклики до масового вбивства за етнічними, соціальними і навіть (ноу-хау) державницькими ознаками. А це вже конкретна кримінальна практика в міжнародних юрисдикціях. І для держави рф, і для її представників…

Друге: якість аналітики, так само як і якість їхньої "інтелектуальної еліти" залишається нижче плінтуса. Абсолютна неадекватність. Абсолютне нерозуміння України та світу. Абсолютні ізгої. І тому підсумкова ціна для самої рф буде максимально вбивчою.

Ну і третє: поки росіяни не перестануть накручувати одне одного власним пропагандистським ідіотизмом, сидячи за сотні кілометрів від ліній фронтів і територій, де вони вже проводять масові акції винищення українців, кількість знищеної живої сили рф та бронетехніки зростатиме в геометричній прогресії", - підкреслив Подоляк.

Читайте також: росіяни везли в Україну мобільні крематорії, щоб приховати воєнні злочини - Подоляк

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-