Пожежа у Бєлгороді вплине на розклад сил рф під Харковом - британська розвідка

Пожежа у Бєлгороді вплине на розклад сил рф під Харковом - британська розвідка

Укрінформ
Пожежа в Бєлгороді, яка знищила кілька цистерн з нафтою на місцевих складах, а також, ймовірно, боєприпаси, створить короткострокове додаткове навантаження на логістичні ланцюжки росії.

Про це у твіттері повідомляє британська розвідка, передає Укрінформ.

Міноборони Британії припускає, що через інцидент російські війська, які атакують Харків, зіткнуться з нестачею ресурсів.

"Особливо може постраждати забезпечення ресурсами російських військ, які оточують Харків (60 км від Бєлгорода)", - йдеться у розвідданих.

Нагадаємо: увечері, 30 березня, у Бєлгороді вибухнули склади із боєприпасами. У росії одразу ж заявили, що причиною інциденту став "людський фактор".

У Генштабі, коментуючи вибухи на складах у рф, зазначили, що росіяни продовжують зберігати та використовувати застарілі боєприпаси. Пожежа сталася через порушення вимог безпеки експлуатації, офіційно заявили в Україні.

Уранці 1 квітня голова Бєлгородської області рф В'ячеслав Гладков повідомив, що у місті, розташованому неподалік кордону з Україною, сталася велика пожежа на нафтобазі. Внаслідок НП постраждали двоє працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-