Знищення корабля у Бердянську відучить флот рф підходити до узбережжя України - розвідка

Знищення корабля у Бердянську відучить флот рф підходити до узбережжя України - розвідка

Укрінформ
Знищення українськими військовими великого десантного корабля "Саратов", швидше за все, призведе до того, що у росії виникнуть сумніви щодо можливості діяти близько від берегів України.

Про це йдеться у повідомленні британської розвідки, яке опублікувало у Twitter Міністерство оборони Великобританії, передає Укрінформ.

"Знищення десантного корабля "Саратов" у Бердянську, ймовірно, підірве впевненість ВМФ росії у можливості проведення операцій у безпосередній близькості від узбережжя України у майбутньому", – йдеться у звіті.

У британській розвідці також зазначають, що агресор продовжує підтримувати блокаду чорноморського узбережжя нашої країни, "ізолюючи Україну від міжнародної морської торгівлі".

"російські військово-морські сили також продовжують завдавати спорадичних ракетних ударів по об'єктах на всій території України", – констатують у розвідці.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-