У Пентагоні українську оборону назвали розумною і креативною

У Пентагоні українську оборону назвали розумною і креативною

Укрінформ
Міністерство оборони США вважає, що українські сили, які протистоять масованому наступу російських загарбників, продемонстрували розумну оборонну тактику, і це дало їм змогу перейти на окремих ділянках до контрнаступу.

Про це заявив на брифінгу речник Пентагону Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Вони обороняються дуже розумно, спритно й креативно на позиціях, які, за їхніми розрахунками, є правильними для оборони», - сказав представник оборонного відомства США.

Він зазначив, що зараз українські сили намагаються відвойовувати тимчасово зайняті загарбниками території, зокрема на півдні країни.

Як повідомляв Укрінформ, військові фахівці й розвідка Сполучених Штатів і НАТО вважають імовірним залучення найближчим часом збройних сил білорусі до російського наступу на територію України.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-