Зеленський обіцяє «чорну смугу» в житті кожному російському загарбнику

Зеленський обіцяє «чорну смугу» в житті кожному російському загарбнику

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський обіцяє забезпечити "чорну смугу" в житті кожному російському загарбнику.

Відповідну обіцянку він дав українцям під час відеозверненняповідомляє кореспондент

Так, у відео Зеленський звернувся, зокрема, до жителів півдня України – зокрема, Бердянська, Каховки, Енергодара, Мелітополя, Херсона.

Він зазначив, що сьогодні у Херсоні всі побачили, як у вільних людей стріляють раби. "Раби пропаганди, яка підміняє їхню свідомість. Раби, які звикли пакувати в автозаки всіх. Навіть бабусю з чистим білим плакатом. І навіть дівчину з аркушем А4, на якому написано лише одне слово – "мир". Ці раби, яких прислала росія, ніколи не бачили стільки вільних людей на площах, на вулицях. Ніколи не бачили тисяч людей, які не мають страху перед ним, перед рабами зі зброєю в руках. Раби сприймають волю як дикість, як небезпеку. У них переляк. Переляк, який пропагандисти вміють перекувати в ненависть. А далі – постріли в мирних вільних людей", – констатував Президент.

Глава Української держави закликав Херсон триматися. Він запевнив, що українці ніколи не забудуть кадри з цього міста. Зеленський наголосив, що на площі в Херсоні поряд із херсонцями були всі 40 мільйонів громадян України, а також мільйони українців у всьому світі. "Ми всі бачили, як ви стоїте, які ви. Ми всі відчули, як ви хочете повернути свободу. На землі, де, споглядаючи Чумацький Шлях, чумаки ходили по сіль, ворогам буде несолодко. І щойно ми зможемо до вас пробитися, зможемо до вас прорватися, на кожного окупанта, який стріляв у мирних херсонців просто за синьо-жовтий колір, чекає чорна смуга", – наголосив Глава Української держави.

Він також заявив, що "чорна смуга" чекає "білих від переляку" російських військових, яких мирні українці голими руками сьогодні прогнали в Енергодарі. Аналогічне майбутнє, за словами Зеленського, чекає нападників у Бердянську, Мелітополі, Каховці – всюди, де вони захоплюють українців.

"Тих, як вони думають, хто організовує спротив. Але у нас – не росія. Запам’ятайте. І спротив тут не треба організовувати. Спротив для українців – це властивість душі", — підкреслив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-