Пілот рф, який скинув бомбу на школу мистецтв у Маріуполі, буде збитий – Зеленський

Пілот рф, який скинув бомбу на школу мистецтв у Маріуполі, буде збитий – Зеленський

Відео
Укрінформ
Російські військові будуть покарані за все горе і страждання, яких вони завдали мирним жителям України.

Про це у відеозверненні сказав Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

"Російські військові ніяк не знаходять дорогу додому. А тому наші військові допомагають їм із дорогою на суд Божий. На суд Божий, на якому вони, я впевнений, отримують тільки одне покарання, одне на всіх: вічний підвал. Навічно під бомбами. Навічно без їжі, води й тепла. За все, що вони наробили проти наших людей, звичайних українців. Проти мирних людей. В Охтирці та Харкові, у Бородянці й Чернігові. У Волновасі й Маріуполі. І багатьох інших наших відважних містах", - заявив глава держави.

Він зазначив, що у блокадному Маріуполі російська авіація скинула бомбу на школу мистецтв, де ховалися люди.

"Ховалися від обстрілів, від бомбардування. Там не було військових позицій. Там було близько чотирьохсот мирних людей. Переважно – жінки та діти, люди старшого віку. Вони – під завалами. Ми наразі не знаємо, скільки живих. Але знаємо, що того льотчика, який скинув ту бомбу, ми обовʼязково зібʼємо. Як уже збили майже сотню інших таких же масових убивць", - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-