Резніков анонсував позитивні новини щодо оборонної допомоги Україні

Резніков анонсував позитивні новини щодо оборонної допомоги Україні

Укрінформ
Міноборони цілодобово веде співпрацю з НАТО та ЄС для посилення обороноздатності України: інформація про міжнародну допомогу ЗСУ не оприлюднюється, однак на фронті ворог першим відчує це.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє міністр оборони України Олексій Резніков.

«У ці дні ми цілодобово працюємо на рівні НАТО, ЄС, двосторонньому рівні для посилення нашої оборони. Складно назвати міністра оборони партнерської країни, з яким би я не говорив за останні дні по телефону чи по відеозвязку. Світ дійсно змінився. Перейдено рубікон. Зараз вільний світ – україноцентричний. І ми робимо все, щоб це відчули наша армія і наш народ. Ми домовилися не повідомляти про конкретні результати. Хочу лише сказати - позитивні новини є. Першим їх дізнається ворог - на фронті від наших військових», - заявив Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, загальні бойові втрати противника з 24.02 по 16.03 орієнтовно становлять: особового складу – близько 13800 осіб, танків ‒ 430, бойових броньованих машин ‒ 1375, артилерійських систем – 190, РСЗВ – 70, засобів ППО – 43, літаків – 84, гелікоптерів – 108, автомобільної техніки – 819, кораблів /катерів – 3, цистерн з ПММ – 60, БПЛА оперативно-тактичного рівня – 11, спеціальної техніки – 10. Дані уточнюються. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-