Загарбники визначили основними напрямками зону ООС, Маріуполь і Миколаїв – Арестович

Загарбники визначили основними напрямками зону ООС, Маріуполь і Миколаїв – Арестович

Відео
Укрінформ
Російські війська визначилися з основними напрямками оперативних зусиль, які планують направити на зону проведення ООС, міста Маріуполь і Миколаїв.

Про це заявив позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

«Зараз можна сказати, що противник визначився з основними напрямками його оперативних зусиль. Це, по-перше, зона ООС, місто Маріуполь і місто Миколаїв», - сказав він.

Водночас, за словами Арестовича, на Київщині, Чернігівщині, Сумщині, Харківщині ситуація є більш спокійною, оскільки ворог частину своїх сил перекидає на південь або схід України.

Радник керівника ОП нагадав, що російські загарбники вночі завдавали удари по містах, і висловив думку, що то було «намагання помститися нам за дуже вправну роботу» українських Повітряних сил, ударних підрозділів, ракетних військ і артилерії, які завдали «нищівних ударів» по противнику в Херсонській області, зоні ООС і на Київщині.

У той же час Арестович запевнив, що ситуація є контрольованою українською владою.

«Ситуація залишається контрольованою воєнно-політичним керівництвом України. ЗСУ завдають потужних ударів по противнику в районах його зосередження», – підкреслив він.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-