Злочини рашизму перевершили фашизм – Данілов

Злочини рашизму перевершили фашизм – Данілов

Укрінформ
Злочини росії щодо мирного населення України та загалом те, що називають рашизмом, перевершили фашизм.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов під час телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми зараз складаємо словник в Апараті РНБО, і слово "рашизм" уже перевищує навіть "фашизм". Коли були фашисти, вони були більш толерантні безпосередньо до мирного населення. Те, що сьогодні відбувається в Маріуполі, у Харкові, інших містах – це сучасний рашизм, який, ще раз наголошую, перевищує фашизм, який ми бачили в середині минулого сторіччя», - наголосив Данілов.

Він також нагадав про бомбардування пологового будинку у Маріуполі та цинічні висловлювання з цього приводу російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

Як повідомляв Укрінформ, станом на сьогодні унаслідок збройної агресії російської федерації в Україні 85 дітей загинули та майже 100 поранені.

9 березня у Маріуполі агресор знищив під час авіанальоту пологовий будинок у центрі міста, лікарню, дитяче відділення і терапію.

10 березня на пресконференції в Анталії міністр закордонних справ росії Сергій Лавров визнав, що бомбардування лікарні та пологового будинку в Маріуполі було цілеспрямованим рішенням. За його словами, пологовий будинок у Маріуполі використовувався нібито як база батальйону "Азов".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-