Це звірство! Негайно закрийте небо: Зеленський після удару рф по пологовому будинку в Маріуполі

Це звірство! Негайно закрийте небо: Зеленський після удару рф по пологовому будинку в Маріуполі

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський назвав "звірством" авіаудар російських загарбників по пологовому будинку в Маріуполі, внаслідок чого під завалами опинились люди, зокрема діти.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Телеграмі.

"Маріуполь. Прямий удар російських військ по пологовому будинку. Люди під завалами. Діти під завалами. Це звірство!", - написав Президент.

Він також ставить питання, скільки ще світ буде співучасником, ігноруючи терор?

"Негайно закрийте небо! Негайно зупиніть убивства! Ви маєте силу. Але, схоже, втрачаєте людяність", - наголосив Президент.

Як повідомлялося, у середу в Маріуполі агресор знищив під час авіанальоту пологовий будинок у центрі міста, лікарню, дитяче відділення і терапію.

На місці падіння авіабомби, скинутої російським агресором біля дитячої лікарні, залишилася вирва діаметром понад 10 метрів. Фотографію з місця події опублікувала у Телеграмі Маріупольська міська рада.

На фотографії можна побачити цю величезну вирву зі шматками коріння дерев та гілок. Під фото підпис: «Місце падіння однієї з авіабомб, які російські війська скинули на дитячу лікарню у Маріуполі».

Також опубліковано два відео цих наслідків терористичного обстрілу дитячої лікарні у Маріуполі. Під відео підпис: «Армія росії – фашисти!». А також вказано: «Фашисти з рф з літаків цілеспрямовано розбомбили дитячу лікарню у Маріуполі… Руйнування колосальні. Корпус медичного закладу, де ще недавно лікувалися діти, повністю зруйнований. Інформація щодо постраждалих дітей уточнюється».

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками. Вони бомблять українська міста, руйнуючи соціальну інфраструктуру та спричиняючи гуманітарну катастрофу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-