РФ відправляє на війну з Україною слюсарів й учителів з ОРДЛО - Міноборони

РФ відправляє на війну з Україною слюсарів й учителів з ОРДЛО - Міноборони

Укрінформ
Українські захисники на Донецькому напрямку взяли в полон групу представників збройних формувань РФ, у складі якої були мешканці окупованих територій: слюсарі, вчителі, соціальні працівники. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Фейсбук Міністерства оборони України.

«Сьогодні на Донецькому напрямку наші захисники взяли в полон групу представників збройних формувань РФ. Ними виявилися мешканці окупованих територій: слюсарі, вчителі, соціальні працівники. Всіх їх кремлівська влада насильно мобілізувала до своєї армії та холоднокровно відправила вперед, як гарматне м’ясо», - зазначили у МОУ.

Окрім цього, додали у відомстві, у вівторок "воїни полку Азов гідно зустріли кадирівців у степах Донбасу. "Елітні війська РФ виявились звичайним вантажем «200», яким зараз окупанти масово завалюють Україну".

Шосту добу триває російсько-українська війна. Українська нація чинить потужний спротив. Ворогу не вдалося стрімко досягти поставлених цілей. Російські окупанти продемонстрували усьому світу свою підступність: завдання ракетних ударів, ведення вогню реактивними системами залпового вогню та авіаудари свідчать, що вони неспроможні воювати з готовим до тотального супротиву Українським Народом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-