Арестович попередив про інформаційну операцію РФ: «Ніхто нічого не здаватиме»

Арестович попередив про інформаційну операцію РФ: «Ніхто нічого не здаватиме»

Укрінформ
РФ найближчими днями планує провести серйозну інформаційну операцію, під час якої спробує переконати громадян України в тому, що влада здала позиції, ЗСУ відступають, але цим фейкам вірити не можна.

Про це в ефірі телеканалу Україна 24 заявив позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Підступний задум ворога такий: вони сьогодні-завтра збираються провести дуже серйозну інформаційну операцію, пов'язану і з руйнуванням матеріальних об'єктів, і намагатимуться обвалити мережу кібератаками, фізичним впливом на вежі зв'язку. А потім, коли виникне вакуум і паніка, вкинуть інформацію про те, що нібито ми все здали, делегація наша на переговорах все здала, ЗСУ не стріляють, відступають і здаються, і зданий суверенітет, зданий Крим, Донбас, здана половина України, нейтральний статус, неприєднання до НАТО та інша маячня, яку вони туди навішають, навіть до кінця не можу передбачити… Так от знайте: ніхто нічого не здає, Президент сповнений рішучості боротися до кінця, ЗСУ дуже спокійні та старанно роблять свою роботу, союзники з нами. Жодної "зради" і близько бути не може», - наголосив Арестович.

Він нагадав, що українську делегацію на консультаціях очолює відомий своєю жорсткою позицією міністр оборони Олексій Резніков.

«Не вірте, які б переконливі відомості не надходили, які б документи вам не показували – вони сфабрикують, які б заяви не звучали, – їм не вірити за жодних обставин. Їм ніхто нічого не здаватиме», - запевнив Арестович.

Як повідомляв Укрінформ, 28 лютого українська делегація зустрілася з російською на українсько-білоруському кордоні в районі річки Прип'ять. Ключовим питанням переговорів було негайне припинення вогню та виведення військ з території України.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення.

В Україні введено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-