Санкцій для зупинення Росії недостатньо – Зеленський

Санкцій для зупинення Росії недостатньо – Зеленський

Укрінформ
Найпотужніші сили світу продовжують спостерігати за нашою війною здалеку, а вчорашніх санкцій недостатньо, щоб зупинити російську агресію.

Про це сказав Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цим ранком ми захищаємо нашу державу наодинці – як і вчора. Найпотужніші сили світу спостерігають здалеку. Чи переконали Росію вчорашні санкції? Ми чуємо у своєму небі і бачимо на своїй землі, що цього недостатньо. Чужі війська все ще намагаються активізуватись на нашій території", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що тільки солідарність і рішучість українців здатні зберегти нашу свободу і захистити державу. За його словами, армія, прикордонники, Національна гвардія, поліція, розвідка, сили територіальної оборони виконують свої завдання по максимуму.

Керівництву Російської Федерації все одно доведеться піти на переговори з владою України. Чим швидше розмова почнеться, тим меншими будуть втрати для РФ.

"Росії все одно доведеться рано чи пізно говорити з нами. Говорити про те, як закінчити бойові дії і зупинити це вторгнення. Чим швидше розмова почнеться, тим меншими будуть втрати самої Росії", – підкреслив він.

Глава Української держави звернувся до українців із закликом захищатися та не зупинятися.

Своєю чергою, Зеленський звернувся до громадян РФ російською мовою.

"Уважаемые граждане Российской Федерации, как я уже сказал, сегодня ночью начали бомбить жилые кварталы города-героя Киев. Это всё напоминает 1941 год. Всем гражданам Российской Федерации, которые выходят на протесты, хочу сказать – мы вас видим. Это значит, что вы нас услышали. Это значит, что вы нам начинаете верить", – сказав Президент України.

Він закликав росіян боротися за українців та проти війни.

24 лютого РФ розв'язала війну проти України. В Україні запроваджено воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-