«Вагнерівці» готують серію терористичних актів у Донецьку – розвідка

«Вагнерівці» готують серію терористичних актів у Донецьку – розвідка

Укрінформ
За даними розвідки, з метою здійснення провокацій до Донецька прибули підрозділи «вагнерівців», які спільно з російськими спецслужбами мають провести серію терористичних актів, а саме – підрив житлових будинків.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба ОТУ «Схід», передає Укрінформ.

Зазначається, що у зв’язку із загостренням ситуації на лінії розмежування із різних джерел почала надходити інформація щодо підготовки окупаційними військами та їхніми російськими кураторами серії провокацій.

«Так, за даними розвідки, з метою здійснення провокацій до Донецька прибули підрозділи «вагнерівців», які спільно з російськими спецслужбами мають провести серію терористичних актів, а саме підрив житлових будинків. Метою даних провокацій буде, звісно, звинуватити Україну для подальшої ескалації», - поінформували в ОТУ «Схід».

Читайте також: Вертольоти, танки та БТР: супутник зафіксував нові війська РФ на кордонах України

Наголошується, що військовослужбовці військових частин, які входять до складу відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», не планували та не планують жодних наступальних дій, або інших дій на тимчасово-окупованій території.

«Діяльність військовослужбовців угруповання має виключно оборонний характер, а застосування зброї відбувається лише в разі загрози життю і здоров’ю наших воїнів та мирних жителів», - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, на тимчасово окупованій території Донецької і Луганської областей упродовж минулої доби, 18 лютого, було виявлено і зафіксовано розміщення 204 одиниць військової техніки збройних формувань РФ, яка була розміщена із порушенням Мінських домовленостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-