Заяви окупантів про «обстріли ЗСУ» населених пунктів є відвертою брехнею - командування ООС

Заяви окупантів про «обстріли ЗСУ» населених пунктів є відвертою брехнею - командування ООС

Укрінформ
Заяви окупантів про нібито обстріли населених пунктів Збройними силами України є відвертою брехнею та провокацією, наголошує командування операції Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ООС повідомляє у Фейсбуці.

"Командування операції Об’єднаних сил офіційно повідомляє, що підрозділи Об’єднаних сил неухильно дотримуються Мінських домовленостей, та норм міжнародного гуманітарного права. Відтак, заяви про нібито обстріли населених пунктів з боку Збройних сил України є відвертою брехнею та провокацією, відповідальність за яку несе країна - окупант", - ідеться в повідомленні.

В Об’єднаних силах наголосили, що противник продовжує свої пропагандистські методи ведення інформаційної війни з метою звинувачення ЗСУ в обстрілах цивільного населення, приховуючи цим власні підступні дії.

Читайте також: Резніков звернувся до мешканців окупованих територій: Не вірте чуткам про наступ

Як повідомляв Укрінформ, станом на 11:00 18 лютого з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовані 33 порушення режиму припинення вогню, 22 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Читайте також: Окупаційні війська Росії провокуюють ЗСУ на вогонь у відповідь – штаб ООС

Раніше представники "засобів масової інформації" тимчасово окупованої території Луганської області звинуватили Збройні сили України в обстрілі дитсадка в Станиці Луганській.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-