Виробник унікальних радарів продовжить забезпечувати ЗСУ своєю продукцією

Виробник унікальних радарів продовжить забезпечувати ЗСУ своєю продукцією

Укрінформ
Заступник міністра оборони Ростислав Замлинський, представники ДК «Укроборонпром» та науково-виробничого комплексу «Іскра» обговорили плани співпраці у 2022 році, спрямовані на розвиток систем протиповітряної та протиракетної оборони України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Зважаючи на пріоритетність завдання розвитку системи ППО та ПРО України, Міністерство оборони вживає заходів, щоб забезпечити стабільне фінансування відповідних замовлень у рамках річного та трирічного плану оборонних закупівель. Збройні сили зацікавлені в продукції НВК «Іскра», у бюджеті Міноборони на 2022 рік передбачено кошти на низку контрактів з підприємством. Наше спільне завдання - налагодити процес, щоб високотехнологічне обладнання надходило до військ вчасно, без затримок», - цитує пресслужба Замлинського.

Як зазначається, НВК «Іскра» виготовляє засоби радіоелектронної боротьби, радари кругового огляду, контрбатарейні та багатофункціональні радари і виконує низку контрактів в інтересах Збройних сил України. Продукція науково-виробничого комплексу експортується майже до 20 країн світу.

Читайте також: Укроборонпром перевірить виконання НВК «Іскра» контрактів для Міноборони

За словами директора НВК «Іскра» Юрія Пащенка, минулий рік підприємство закінчило з позитивним результатом. Наразі підприємство визначило спільні кроки з Міноборони, спрямовані на те, щоб відновити ритмічну роботу підприємства та у 2022 році планово виконувати контракти для армії.

Як повідомляв Укрінформ, 12 січня Міноборони спростувало інформацію про відмову співпрацювати з НВК "Іскра".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-