Укроборонпром перевірить виконання НВК «Іскра» контрактів для Міноборони

Укроборонпром перевірить виконання НВК «Іскра» контрактів для Міноборони

Укрінформ
Державний концерн "Укроборонпром" розпочав перевірку виконання науково-виробничим комплексом "Іскра" контрактів для Міністерства оборони.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

Керівництво Укроборонпрому прийняло рішення провести службову перевірку ситуації навколо "казенного підприємства "НВК "Іскра", щодо якої поширюється відповідна інформація у ЗМІ", ідеться в повідомленні.

"Іскра" є стратегічним для економіки та безпеки держави підприємством та згідно з чинним законодавством не може припинити свою діяльність. Міністерство оборони не відмовлялось від продукції "Іскра". Наразі існує затримка з виконанням одного з контрактів на замовлення Міноборони, усі обставини якої і покликана встановити перевірка", - сказано в повідомленні.

Укроборонпром та Міноборони спільно працюють над вирішенням цієї ситуації, щоб "якнайшвидше забезпечити передачу високотехнологічного обладнання до Збройних сил України".

Як повідомлялось, науково-виробничий комплекс "Іскра" — казенне підприємство оборонно-промислового комплексу України, що спеціалізується на розробці та виробництві наземної радіолокаційної техніки.

Як повідомляв Укрінформ, 12 січня Міноборони спростувало інформацію про відмову співпрацювати з НВК "Іскра".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-