На полігонах в ОРДЛО окупанти проводять стрільби з артилерії і танків - розвідка

На полігонах в ОРДЛО окупанти проводять стрільби з артилерії і танків - розвідка

Укрінформ
На полігонах тимчасово окупованої території в Донецькій та Луганській областях окупанти проводять стрільби зі стрілецької зброї.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

За даними розвідки, командування російських окупаційних військ нарощує заходи бойової підготовки в з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів.

«На полігонах тимчасово окупованої території в Донецькій та Луганській областях окупанти проводять стрільби зі стрілецької зброї, артилерії, озброєння танків і бойових машин як вдень, так і вночі. Особлива увага приділяється злагодженню дій мотострілецьких відділень, танкових екіпажів, артилерійських і мінометних розрахунків», - ідеться в повідомленні.

Крім того, під керівництвом інструкторів - кадрових військовослужбовців ЗС РФ тривають збори з коригувальниками вогню артилерійських підрозділів з виконанням вправ стрільб з 152-мм гаубиць «Мста-Б» та 122-мм реактивних систем залпового вогню «Град».

Як повідомляв Укрінформ, російські окупаційні війська станом на 11:00 24 грудня двічі обстріляли позиції українських захисників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-