Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Новозванівки та Мар’їнки

Окупанти обстріляли позиції ЗСУ біля Новозванівки та Мар’їнки

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 11.00 24 грудня двічі обстріляли позиції українських захисників у зоні ООС.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС. 

«З початку доби, станом на 11 годину, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, зазначається, що в напрямку Новозванівки ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Поблизу Мар’їнки противник здійснив обстріл з мінометів калібру 120 мм.

За інформацією пресслужби, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Крім того, повідомляється, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3234 транспортні засоби, 3583 особи, а також виявлено 38 адміністративних правопорушень та розкрито 23 злочини. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 985 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 753 особи.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 3 гектари території та передали на знищення 185 вибухонебезпечних предметів.

Упродовж минулої доби, 23 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано три порушення режиму припинення вогню, два з яких - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як повідомляв Укрінформ, 22 грудня українська делегація у Тристоронній контактній групі заявила, що на черговому засіданні ТКГ сторони досягнули спільного розуміння необхідності відновлення режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-