Окупанти на сході України тренуються приводити війська у бойову готовність - розвідка

Окупанти на сході України тренуються приводити війська у бойову готовність - розвідка

Укрінформ
Командування ЗС РФ нарощує заходи з підвищення готовності до виконання завдань оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передає Укрінформ.

"З 13 грудня в з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів окупаційних військ відновлено інтенсивність заходів бойової підготовки, зокрема, проведення зборів з командирами підрозділів, екіпажами бойових машин, снайперами та гранатометниками", - йдеться у повідомленні.

В ГУР уточнили, що з 6 по 10 грудня окупанти провели тренування з приведення у вищі ступені бойової готовності окремих мотострілецьких, артилерійських і танкових підрозділів з виведенням їх у визначені райони зосередження та розгортанням пунктів управління.

Як повідомлялося, скорочення кількості російського військового угруповання біля кордонів з Україною після нещодавніх переговорів президентів Сполучених Штатів Америки й Росії не відбулося. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю італійській газеті La Repubblica.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-