«Позивний – Мауглі»: у Раді презентують виставку фоторепортера Укрінформу, присвячену АТО

«Позивний – Мауглі»: у Раді презентують виставку фоторепортера Укрінформу, присвячену АТО

Укрінформ
У Верховній Раді 20 листопада презентують виставку світлин фоторепортера Укрінформу, учасниці бойових дій на сході України Олени Худякової, присвячену подіям у зоні проведення антитерористичної операції.

Як передає Укрінформ, презентація фотовиставки «Позивний – Мауглі» відбудеться о 12:15 у пресцентрі Верховної Ради на вул. Грушевського, 5.

Худякова у 2015-2017 роках була бойцем-добровольцем розвідувальної групи у двох артилерійських бригадах, у 2017-2019-му – бойцем команди «Ангели Тайри».

У назві виставки використано справжній робочий позивний Олени. Світлини 2015-2017 років знайомлять глядача з візуальними реаліями «нулів» АТО. Більшість світлин супроводжують оригінальні автографи бійців – героїв фото, в яких хлопці письмово висловлюють свої думки. До деяких фото Олена додала власні коментарі.

Читайте також: У вікнах Укрінформу - виставка фотокора Олени Худякової

У презентації візьмуть участь: Сергій Рахманін, народний депутат України, член Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки; Тарас Шевченко, заступник міністра культури та інформаційної політики; Олександр Харченко, генеральний директор Укрінформу; Олена Худякова, фотокоресподент Укрінформу.

Докладніше про службу і роботу Олени Худякової можна дізнатися з її інтерв’ю Укрінформу.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-