В ОРДЛО доставили понад 39 тонн гуманітарного вантажу - Мінреінтеграції

В ОРДЛО доставили понад 39 тонн гуманітарного вантажу - Мінреінтеграції

Укрінформ
На окуповані Росією окремі райони Донецької і Луганської областей доставили гуманітарний вантаж загальною вагою 39,17 тонн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Гуманітарний вантаж передано від всіх держав-членів Женевських Конвенцій, які роблять внески в глобальний бюджет Міжнародного комітету Червоного Хреста.

«Ми хотіли б подякувати за тривалу співпрацю між Міжнародним комітетом Червоного Хреста (МКЧХ) та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Відповідно до пункту 1 наказу міністерства N 51 від 17 липня 2020 року, МКЧХ інформує стосовно намірів переміщення гуманітарного вантажу на території Донецької та Луганської областей, які непідконтрольні українській владі», - йдеться в листі МКЧХ до Мінреінтеграції.

Читайте також: Венедіктова повідомила до Гааги про «паради військовополонених» в ОРДЛО

Три вантажівки переправили «гуманітарку» через контрольний пункт в'їзду/виїзду Новотроїцьке.

Як повідомляв Укрінформ, 11 жовтня у Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій заявили, що підконтрольна Росії окупаційна адміністрація в окремих районах Луганської області України з 10 жовтня блокує роботу контрольного пункту в'їзду-виїзду у Станиці Луганській.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-