Окупанти активно застосовують снайперський вогонь - Наєв

Окупанти активно застосовують снайперський вогонь - Наєв

Укрінформ
У зоні проведення операції Об’єднаних сил російсько-окупаційні війська активно застосовують снайперський вогонь, а також ствольну артилерію.

Про це в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» розповів командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Відповідаючи на запитання про ситуацію в зоні операції Об’єднаних сил, він поінформував, що тактична обстановка погіршилася.

«Безпосередньо на лінії зіткнення ворог здійснює обстріли наших позицій із застосуванням ствольної артилерії, мінометів. Активно застосовується снайперський вогонь, іноді - протитанкові ракетні комплекси… Щодо оперативного рівня, то накопичення чи приготування до якихось наступальних дій на даний час не виявлено», - розповів Наєв.

Він запевнив, що всі військові підрозділи на лінії розмежування мають розпорядження адекватно відповідати ворогові в разі потреби.

Читайте також: Окупанти почали ротацію передових підрозділів в ОРДЛО - розвідка

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ наголосив, що українські військові готові до будь-яких сценаріїв.

Як повідомлялося, Наєв заявив, що керівництво ЗСУ не спостерігає ознак можливого широкомасштабного наступу з боку Російської Федерації на тлі російсько-білоруських навчань «Захід-2021», але розвідка уважно відстежує ситуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-