Окупанти почали ротацію передових підрозділів в ОРДЛО - розвідка

Окупанти почали ротацію передових підрозділів в ОРДЛО - розвідка

Укрінформ
З початку вересня окупанти розпочали ротацію передових підрозділів у тимчасово непідконтрольних українській владі районах Донецької та Луганської областей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що командування збройних сил РФ продовжує нарощувати готовність до застосування оперативного угрупування своїх військ на тимчасово окупованих територіях Донеччини та Луганщини.

"З початку вересня окупанти розпочали ротацію передових підрозділів з’єднань та частин 1,2 АК. Для підвищення бойових можливостей було проведено: бойове злагодження рот у сформованих БТГр; тактичні навчання із коригування вогню артилерії з використанням БПЛА", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Танки, «Гвоздики» і «Жаби»: місія ОБСЄ фіксує техніку окупантів за лінією відведення

Також зазначається, що окупанти продовжують утримувати на передових позиціях значну кількість снайперських комплексів і ПТРК для провокування українських військовослужбовців.

Як повідомляв Укрінформ, окупанти через неконтрольовані Україною ділянки кордону завезли до ОРДЛО відремонтовану бронетехніку, понад 6 тис. тонн пального, протитанкові керовані ракети, протитанкові та протипіхотні міни, снайперські комплекси.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-