Окупанти дев'ять разів зривали «тишу», поранені двоє українських військових

Окупанти дев'ять разів зривали «тишу», поранені двоє українських військових

Укрінформ
За минулу добу в зоні проведення операції Об’єднаних сил зафіксували дев'ять порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр штабу ООС.

"Поблизу Широкиного збройні формування Російської Федерації обстрілювали українські позиції з мінометів 120-го калібру. Біля Золотого-4 противник вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Неподалік населеного пункту Причепилівка російські найманці вели вогонь з підствольних гранатометів", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У районі ООС вшанували пам’ять загиблих у боях з російськими окупантами

У напрямку Кримського ворог двічі обстрілював українські позиції з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Попасної окупанти вели вогонь із великокаліберних кулеметів.

Поблизу Золотого-3 російські найманці двічі обстріляли українські позиції зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

Окрім того, на Луганщині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу «Орлан-10» із перетином лінії розмежування.

Читайте також: Під час обстрілу Авдіївки поранені восьмеро українських військових - ТКГ

В результаті обстрілів російсько-окупаційних військ двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїнів транспортували до лікувальних закладів. Стан здоров'я одного пораненого українського захисника оцінюється медиками як тяжкий, іншого – задовільний.

На ворожі обстріли українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Станом на 7 годину ранку 30 серпня зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

Біля Новозванівки ворог обстріляв позиції ЗСУ зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів.

За поточну добу втрат серед військових Об’єднаних сил немає.

Читайте також: Окремого статусу ОРДЛО не буде у змінах до Конституції - депутат Безгін

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-