У районі ООС вшанували пам’ять загиблих у боях з російськими окупантами

У районі ООС вшанували пам’ять загиблих у боях з російськими окупантами

Фото
Укрінформ
У районі проведення операції Об’єднаних сил вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за Незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба штабу ООС.

В урочистостях взяли участь командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк, голова Донецької облдержадміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, представники місцевих органів самоврядування, військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил, ветерани АТО/ООС, представники волонтерських організацій та мешканці Донеччини.

Читайте також: Президент присвоїв звання Героя України загиблим у 2014 році Горбенку та Гурняку

"Ми, військовослужбовці Об’єднаних сил, з гордістю можемо сказати, що стоїмо на захисті всієї України, гідно виконуючи свій військовий обов’язок. Ми не маємо права забувати наших героїв які віддали своє життя за рідну землю, ми повинні пам’ятати тих, хто отримав тяжкі поранення в бою. Вічна пам'ять загиблим, повага та увага живим! Перемоги, миру та злагоди усім нам! Слава Україні!", сказав командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк.

Читайте також: Сьома річниця Іловайської трагедії: головні факти

Пам’ять загиблих у боях з російськими окупантами вшанували хвилиною мовчання, опісля відбувся молебень за полеглими героями.

Читайте також: У столиці відкрили Меморіал воїнам-киянам, які загинули в АТО/ООС

На завершення урочистостей учасники заходу поклали квіти до меморіальних знаків.

Читайте також: У Краматорську відбувся патріотичний забіг

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 29 серпня, в Україні - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за Незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення. По всій країні проходять заходи зі вшанування пам'яті загиблих героїв. О 10 годині відбулася всеукраїнська хвилина мовчання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-