«Українська бронетехніка» стала дилером машин-амфібій в Еміратах

«Українська бронетехніка» стала дилером машин-амфібій в Еміратах

Укрінформ
Конструкторсько-виробниче підприємство «Українська бронетехніка» і збройова компанія з ОАЕ Milanion уклали дилерську угоду, згідно з якою українська сторона протягом трьох років має право продавати безпілотні наземні транспортні платформи AGEMA UGV 8×8.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Ukrainian armor.

AGEMA 8х8 – це повністю модульний, швидкий та адаптивний безпілотний наземний комплекс з високими експлуатаційними характеристиками. Багатоцільова платформа машини-амфібії оснащена випробуваними системами світового класу і має індивідуально налаштований герметично закритий кузов, який можна адаптувати до корисного навантаження для виконання будь-якого завдання. Управління здійснюється дистанційно, можливе програмування на виконання автономних завдань.

Читайте також: Укроборонпром готує до випробувань 3D-радар 80К6Т

“Milanion – відомий глобальний постачальник високотехнологічних рішень у сфері безпеки та оборони. В партнерстві ми бачимо додаткові можливості для розвитку бізнесу та розширення портфоліо. Це дозволяє пропонувати українській армії новітні рішення. До речі, на виставці “Зброя та безпека – 2021” AGEMA викликала неабиякий інтерес представників українських оборонних відомств”, – заявив генеральний директор “Української бронетехніки” Владислав Бельбас.

Читайте також: У Міноборони взялися за розробку нового армійського автомобіля

AGEMA побудована для екстремальної прохідності: має високий крутний момент, трансмісію з високим тягловим зусиллям, незалежні підвіски, низький центр ваги та здатність заїжджати крутими схилами з кутом нахилу 40 градусів.

“Україна – важлива для нашої компанії. Ми раді співпраці з “Українською бронетехнікою”, яка має сталу репутацію на ринку і, відповідно, можливості для створення і задоволення попиту на нашу техніку. До того ж, ми розуміємо, що лише локальний дилер здатен адекватно реагувати на ринкові зміни, гарантуючи ритмічне постачання кастомізованих оборонних рішень”, – зазначив генеральний директор Milanion Давіндер Догра (Davinder Dogra).

Читайте також: В Україні випробували нові снаряди для САУ

Як повідомляв Укрінформ, за словами головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, головними завданнями ЗСУ в умовах відсічі й стримування російської збройної агресії залишаються утримання військових частин на належних рівнях бойової готовності, укомплектування професійним та вмотивованим особовим складом, переоснащення сучасним озброєнням і технікою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-