У Грузії завершилися навчання Agile Spirit за участю українських морських піхотинців

У Грузії завершилися навчання Agile Spirit за участю українських морських піхотинців

Фото
Укрінформ
У Грузії завершилися військові навчання Agile Spirit-2021, у яких брали участь українські морські піхотинці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Новини-Грузія.

Показові маневри в заключний день Agile Spirit-2021 пройшли на полігоні Орфоло в регіоні Самцхе-Джавахеті. Церемонія закриття завершилася нагородженням військовослужбовців, які беруть участь у навчаннях.

Читайте також: Agile Spirit: українські та грузинські морпіхи «контратакували» на броньовиках

Зазначається, що навчання Agile Spirit-2021 проходили в Грузії з 26 липня. У них були задіяні понад 2,5 тис. військовослужбовців із Азербайджану, Великої Британії, Німеччини, Грузії, Іспанії, Італії, Канади, Латвії, Литви, Польщі, Румунії, США, Туреччини, України та Естонії.

Українські морпіхи беруть участь у навчаннях Agile Spirit у Грузії / Фото: ВМС ЗС України

Навчання Agile Spirit проводяться з 2011 року і є одним із компонентів співпраці Грузії з США і НАТО. В рамках цих маневрів військові проходять підготовку для участі в міжнародних миротворчих місіях. У 2020 році через пандемію коронавірусу навчання не проводилися.

Як повідомляв Укрінформ, 26 липня в Грузії за участю українських морських піхотинців розпочалися військові навчання Agile Spirit-2021. Від України в навчаннях брали участь військовослужбовці зведеної роти окремого батальйону морської піхоти, а також офіцери управління окремої бригади морської піхоти і командування морської піхоти за різними напрямками .

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-