Росія перекинула в ОРДЛО нові партії протитанкових ракети і снайперських комплексів – розвідка

Росія перекинула в ОРДЛО нові партії протитанкових ракети і снайперських комплексів – розвідка

Укрінформ
Командування ЗС РФ переправило на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей нові партії озброєння та понад 1,4 тис. тонн пального.

Як передає Укрінформ, про це під час брифінгу повідомила речниця Міноборони Людмила Русецька з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

«Протягом поточного місяця через неконтрольовані ділянки державного кордону України на тимчасово окуповану територію в Донецькій та Луганській областях з території РФ було завезено понад 1,4 тис. тонн пального, а також нові партії озброєння і боєприпасів російського виробництва, у тому числі протитанкові керовані ракети, снайперські комплекси, протитанкові та протипіхотні міни», - повідомила речниця.

Читайте також: Безпілотник окупантів перетнув лінію розмежування в районі ООС

Крім того, за словами Русецької, на тимчасово окуповану територію в Луганській області перевезені самохідні артилерійські установки після проведення ремонту на підприємствах РФ.

Як повідомляв Укрінформ, 27 липня в Міноборони повідомили, що російські окупаційні війська посилено відновлюють старі вогневі позиції та облаштовують нові, встановлюють нові мінно-вибухові загородження.

Ілюстративне фото

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-